Profiel

José Peters, geregistreerd counsellor SchoolPower®

La vita è bella!

Ik help leerkrachten (weer) te genieten van hun werk en help leerlingen met plezier (weer) naar school te gaan.

Sinds 1986 werk ik in het onderwijs. Ik doe mijn werk nog steeds met veel liefde en passie. Naast mijn werk als counsellor bij SchoolPower, ben ik ook drie dagen in loondienst. Mijn takenpakket bij mijn werkgever is zeer divers van o.a.  Sociale Vaardigheidstrainer in het SBO en PO, ambulant begeleider en coach. In de loop van de jaren heb ik veel ervaring en expertise opgebouwd die ik graag deel. Zelf volg ik ook nog regelmatig trainingen en cursussen en heb ik regelmatig intervisie en supervisie.

Ik heb ook de vakopleiding Visagie gevolgd  en was ik, jaren geleden, naast mijn werk als leerkracht ook werkzaam als visagist voor o.a.  televisie, theater. Na een aantal jaren ben ik hiermee gestopt en koos weer 100% voor het onderwijs en begon aan de studie Schoolcounsellor. Nadat ik de studie had afgerond startte ik met SchoolPower.

In 2013 werd er bij mij kanker geconstateerd, een keerpunt in mijn leven. In het ziekenhuis kreeg ik, toen ik in mijn behandeling zat, een gratis workshop uiterlijke verzorging van de Stichting Look Good Feel Better aangeboden. Inmiddels ben ik gelukkig weer helemaal gezond en ben nu zelf vrijwilliger bij deze mooie stichting en verzorg ik met mijn team deze workshops in Delft.

Op de website van Stichting Look Good Feel Better staat meer informatie over de gratis workshops uiterlijke verzorging voor mensen met kanker.

 


                                                        

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

                                 

 

 


 
 
 
 
E-mailen